Achteraf inbouwen navigatie Kodiaq

Rallye

Forumguru
Er vanuit gaande dat je dat gedaan hebt: heb je nu geen navigatie en geen CarPlay? Of alleen geen CarPlay?
 

Mettes

Forumguru
Adaptiv heeft een mooie oplossing om uw radio toch uit te rusten met GPS.
Dit door bijplaatsen van een module.
 

Rallye

Forumguru
De maxidot is het schermpje tussen je toerenteller en je kilometerteller. De Swing is de radio. Wil je ingebouwde navigatie dan heb je een forse investering te gaan, maar als achteraf inbouwen bij een VW kan, dan bij een Kodiaq vast ook. Misschien met hulp van een specialist, als deze: http://www.cartronic.nl/ (geen ervaring mee).
 
Heb vanuit meerdere bronnen vernomen dat het niet mogelijk is. Het is technisch helaas onmogelijk om bij Skoda’s die af fabriek zijn geleverd met een radio om te bouwen naar een navigatiesysteem. Skoda heeft dat onmogelijk gemaakt.
 

Rallye

Forumguru
Inderdaad. “Kan niet” lijkt, technisch gezien (als gezegd als het technisch mogelijk is kan het financieel onhaalbaar zijn), te worden tegengesproken door de link van VW die ik noem. Heb je een specialist gesproken?

Heb je nog navraag gedaan naar after market-systemen?
 

Rainesh

Forumguru
Het is wel mogelijk maar goedkoop zal het zeker niet zijn.

Je zult een navi unit en nieuwe tellerbak moeten kopen, erin laten plaatsen, component protectie vrijschakelen en alles coderen.

Als het op een vw, Seat, audi of vw kan...kan het ook op een Skoda.

Reken op een kostenpost van ongeveer 2k.
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

CDK

Forumguru
Ik heb wel een adresje die dit kan en wil doen hoor :jaja: Dezelfde persoon die ook mijn Active Info Display / Virtual Cockpit geïnstalleerd / geretrofit heeft
 

gio92

Lid
Ik heb wel een adresje die dit kan en wil doen hoor :jaja: Dezelfde persoon die ook mijn Active Info Display / Virtual Cockpit geïnstalleerd / geretrofit heeft

Beste @Corné de Kluijver , ik heb getracht te zoeken hoe ik een pb naar je moet sturen maar door mijn onwetenheid geen idee hoe, vandaar via deze weg. We hebben privé een Superb gekocht en willen héél graag de virtual cockpit achteraf laten inbouwen. Nu zag ik hier dat jij dit heb gedaan bij een bedrijf in Duitsland. Heb je hier goede ervaringen mee en op welke prijs moeten we ongeveer rekenen? Het lijkt ons echt een super toevoeging, zou je het achteraf wederom doen? Hoop graag van je te horen!
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK
De prijzen zijn flink omhoog gegaan:
Matze-Work : 1950euro
Coding & Retrofit Niederrhein: 1850 euro

Vereiste voor VC is 9,2" Columbus NAV (MY2018)
 
Bovenaan Onderaan