720 pk 2.5 tfsi Skoda Superb

Japanese Power

Donateur
Ondertussen is hij al een poosje groen met gouden velgen. Een echte sleeper @the moment. Volg hem al een hele tijd op IG. Is niet veel standaard meer aan ;)
 

JeSko

Forumguru
Intussen heeft zijn cylinder twee de geest gegeven, nul compressie heeft hij nog, aldus Jeroen via zijn Instagram pagina :(
 

leon-cupra

Forumguru
wat een geluid. Is toch wel waanzinnig.

Dergelijke projecten zouden voor een Belg dé reden zijn om te verhuizen naar Nederland. In BE leg je niet zomaar een andere motor in jouw wagen (tenzij dezelfde specs). @JeSko, 2.5 in de vRS en gaan met de banaan. ;)
 

JeSko

Forumguru
@leon-cupra

Nee kan in België allemaal niet, je kan enkel een motorswap doen met een motor die ook geleverd is in jouw wagen, dus bv ik zeg maar wat een 2.0tdi motor in een 1.6tdi versie leggen, en dan nog komt er heel wat papierwerk en homologaties bij kijken die je extra geld kosten, je moet zelfs eerst toestemming vragen van de fabrikant omdat België een eigenlijk verbod heeft op vele swaps. Wat wel kan is een omgebouwde auto zoals die van Jeroen importeren, als de nodige papieren vanuit NL aanwezig zijn mbt de swap, kan deze dan weer wel perfect ingeschreven worden in België... Weer zo'n rare tegenstrijdige regeltjes. Vandaar ook dat K-swapped Civicjes vanuit het buitenland zo duur zijn in België, dit zijn dan namelijk geldige swaps op papier en deze zijn erg gewild, maar een K blok in een Belgische Civic leggen mag dan weer niet.... Ookal zijn ze wel geleverd in hetzelfde chassis... Dus volgen wie volgen kan.
 

leon-cupra

Forumguru
Weet dat wel @JeSko vandaar dat het de enigste reden is om naar NL te verhuizen. Daar mag het wel ;)
Mijn broer ging dat ook al gedaan hebben met zijn GTI of R, de 2.5 erin leggen maja .. BE hé
 
Bovenaan Onderaan