2013 : Nieuw 3-Spaaks stuur ???

Status
Niet open voor verdere reacties.

Hetzer

Forumguru
Er komt een nieuw 3-Spaaks stuur, die het huidige "dikke" stuur vervangt
Perssonlijk vind ik het nieuwe een stuk minder mooi, en erg veel lijken op het MII stuur en die van de Rapid

zie van 3 minuten van het onderstaande filmpje

[video=youtube_share;1n0nGDxlkSU]http://youtu.be/1n0nGDxlkSU[/video]
 

Cordoba

Forumguru
Stuur komt vanaf 2.12 min. in beeld, en persoonlijk vind ik het er erg goedkoop uitzien. Op film krijg je het idee dat het een matig vormgegeven stuur is, waar op de rand nog een hoes/zak omheen is getrokken, en nog een tupperware bakje in het midden dat ook als claxon dienst kan doen. Ik krijg bij het nieuwe stuur niet het idee dat het als een geheel is ontworpen.:(
 

darkprojectx

Forumguru
Het is nog altijd beter dan dat goedkope dunne gladde iele stuur uit de Fabia 1.
Ik vind het nieuwe stuur ook best te doen.
 

Tino

Senior Member
Filmpje is van alles door elkaar niet alleen City Go het einde met kofferbak is in iedergeval geen City Go
 

Hetzer

Forumguru
Smaken verschillen, want ik vind dit stuur mooier dan het huidige.

De Arctic heeft toch het standaard stuur?, waar ik aan refereer is het huidige "Superb" achtige 3 spaaks stuur in de Elegance
zoals op deze foto

qsmdl0.jpg
 

Inge

Lid
Dat klopt, er zit het 4-spaaks wiel in. Ik ben meer iemand die van sportsturen houdt + was in de vorige auto verwend door radio via het stuur te kunnen bedienen. Dus tzt wil ik het huidige stuur vervangen door een stuur waarmee ik ook de audio kan aansturen en als ik zo ver ben de Cruisecontrol.
Dit is het stuur van de Artic
images


Ik vind onderstaand volkswagen stuur bijvoorbeeld erg mooi
vw-golf-gti-1111-03.jpg
 

Tino

Senior Member
Inge dit is een mooi stuur maar daar hoord ook de nodige bedrading bij als het al lukt waar ik mijn vraag tekens bij heb ivm kabel boom en radio bestuuring zal dit behoorlijk prijzig gaan worden
 
Ik denk dat het vrijwel onmogelijk is om de radiobediening op het stuur te krijgen. Als het je wél lukt, dan hoor ik het graag (want dan wil ik ook!).
 

CharlesTucker

Forumguru
Ik weet dat die stuurwielbediening erg populair is, en ik zal wel een van de weinigen zijn, maar voor mij hoeft het niet. Ik heb een jaar of 4 (170.000km) een auto (Opel) gehad waar het wel op zat, en het gebeurde me net iets te vaak dat ik onbedoeld aan die knopjes zat, bijvoorbeeld bij achteruit een bocht maken of even op de claxon rammen. Mijn huidige Octavia heeft geen audiobediening op het stuur, en ik heb het na bijna 50.000 kilometer nog geen seconde gemist. Het stuur moet wel comfortabel zijn, en het liefst een beetje "dik" en stevig aanvoelen, geen hardplastic wieltje, maar een fatsoenlijk met leer bekleed ding.
 

Inge

Lid
Ik heb geen idee of het inderdaad mogelijk is - is iets van een wens voor de verre toekomst. Maar lijkt me met eventueel een extra kabel boom toch tot de mogelijkheden moeten behoren. Of het prijstechnisch uiteindelijk interessant is - geen idee! Tegen de tijd dat ik aan Cruis Control toe ben wil ik dit met de garage/ of gespecialiseerd bedrijf gaan bespreken want dan moet het stuur er toch af.
Mocht het niety mogelijk zijn dan wil ik uiteindelijk een mooi 3 spaaks lederen stuur ipv het standaard wat er nu op zit. Dus als mensen suggesties hebben om alvast eens naar te gaan kijken - ik houd me aanbevolen want ik weet wel wat ik mooi vind maar niet waar ik qua techniek op moet letten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan