12v sigarettenaansteker stuk

Monteurtje

Forumguru
Wat is er stuk, staat er geen spanning op? Heb je de zekering al gecontroleerd. Je kunt het er niet uit wippen. Zit met een moer aan de andere kant vast.
 
Het groene ringetje is stuk.
Hij geeft geen spanning.
De zekering is het niet.
Kan ik makkelijk bij die moer komen?
Of kan ik hem eruiit breken? zonder schade te maken aan de midden console!
 

Monteurtje

Forumguru
Heb je een armsteun? Als je die niet hebt zit daar een bakje. En 1 met een klepje? Die moet los er daar zit een klein bakje in die kun je eruit halen. Daaronder zitten 2 schroefjes. Die moeten je eruit draaien. Dan kun je aan de achterkant het middenconsole iets omhoog trekken. Handrem aantrekken, en dan kun je er misschien net bij.
Als je een armsteun hebt, dan is het wat lastiger. De afdekkapjes eraf halen. Daar achter zit een bout/moer. Die losdraaien, dan kun je het bovenste gedeelte eraf halen. En de 2 schroefjes onder het achterste bakje losdraaien en dan kun misschien net ver genoeg het middenconsole omhoog trekken.
 

Cordoba

Forumguru
Als je de schroeven onder de asbak en aan de achterzijde losmaakt (en de pookhoes) kan de middenconsole behoorlijk omhoog, of kun je 'm zijwaarts kantelen, om bij de sigarettenaansteker aansluiting te komen. Het werkt wat lastiger dan op een werkbank, maar is te doen.
 
Bovenaan Onderaan