1. Welkom op Skodaforum.nl!

    Het forum voor iedere Skoda liefhebber!

    Je bekijkt het forum nu als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. Wil je wel alles kunnen zien, dan zul je je eerst moeten registreren.

    Registratie is gratis en kost je slechts een minuutje!

feb
12
enyaq-skoda-9391.jpg
Door Japanese Power om 10:21
(834 Bekeken / 0 Likes)
22 Reacties
Weer een SUV van Skoda?
Ja, al is deze wel heel anders in vergelijking met de andere modellen van het automerk.
Skoda’s offensief voor elektrische auto’s begon met de CitigoE iV (slash Seat Mii Electric slash Volkswagen e-Up!). Dit moet je eigenlijk zien als een voorproefje, want in de basis is de Citigo natuurlijk een auto met een verbrandingsmotor. Hoe anders is dat met deze Enyaq.

MEB
De tweede elektrische auto van het merk, maar de eerste op het Modular Electrification Toolkit (MEB) platform van de Volkswagen Groep. Die afkorting ga je de komende jaren nog vaak horen. Volkswagen, Skoda, Seat en Audi gaan tussen nu en 2025 de nodige modellen op dit modulaire platform lanceren.

Na de Kodiaq, Karoq en de Kamiq is dit alweer de vierde crossover van Skoda in een kort tijdbestek. Het uiterlijk van de Enyaq is nog een geheimpje, de Tsjechen hebben voor nu enkel de naam uit de doeken gedaan.

De naam
Hoewel de naam Enyaq sterk lijkt op dat van zijn SUV-broertjes maakt Skoda naar eigen zeggen wel een onderscheiding. Waar de voorgaande drie SUV’s qua benaming zijn gebaseerd op Canadese en Groenlandse namen, krijgen Skoda’s op...
feb
09
Door Peter-036 om 21:34
(409 Bekeken / 2 Likes)
11 Reacties
@Desperado en @EdK
Het is vast al een hele poos geleden dat jullie de sticky topics in dit forumdeel gelezen hebben.:lezen:
Doe het nog eens alsjeblieft:), en doe iets met die ervaring, ik zit niet om werk verlegen.:nono:
Edit: als je per sé commentaar wil leveren hier, kan dat nog even, later vanavond sluit ik dit topic.