Page_Container
  1. Welkom op Skodaforum.nl!

    Het forum voor iedere Skoda liefhebber!

    Je bekijkt het forum nu als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. Wil je wel alles kunnen zien, dan zul je je eerst moeten registreren.

    Registratie is gratis en kost je slechts een minuutje!

mrt
08
Door AGTon om 10:38
(737 Bekeken / 3 Likes)
20 Reacties
Gister ging de RR naar de garage voor een kleine reparatie (nieuwe waterpomp). Normaal doe ik het nooit, maar ik had gister even een leenauto nodig, dus kreeg ik een Citigo mee.

Wagentje was net 3 maanden jong. Leuke kleur en interieur. Veel te klein voor mij, maar voor een dagje is dat geen enkel probleem. De kinderen waren er weg van. Sommige zaken zijn natuurlijk erg leuk en lux. Bijvoorbeeld led dagrijverlichting, de lampen aan de buitenkant gaan branden als je de auto ontgrendelt, leuk stuurtje etc. Je ziet wel dat er een verschil zit tussen de RR van 2011 en de Citigo ui eind 2017 op het dashboard, de tijd heeft niet stil gestaan.

Omdat wij een beetje aan het rondkijken zijn naar een 2e auto, toch maar eens kijken wat zo een klein wagentje moet gaan kosten.

En toen kwam de schrik. Het kleine koekblikje moest nieuw rond de € 15.000 kosten. Dat is geen kleingeld, daar koop je een hele leuke (ruimere) occasion voor waar de kop net vanaf is. Nu heb ik de RR in 2012 aangeschaft en ik begrijp ook wel dat alles duurder wordt, maar ben ik de enige die de Citigo gigantisch duur vind? Helemaal als je ziet wat voor een ruimte er voor terug komt en wat een jonge Fabia moet...