1. Welkom op Skodaforum.nl!

    Het forum voor iedere Skoda liefhebber!

    Je bekijkt het forum nu als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. Wil je wel alles kunnen zien, dan zul je je eerst moeten registreren.

    Registratie is gratis en kost je slechts een minuutje!

jun
11
Door Testedoene om 22:26
(396 Bekeken / 0 Likes)
9 Reacties
Hallo allemaal,

weet er iemand waar dat nippeltje onderaan het derde stoplicht voor dient?
Er zit een soort van rubberen hoesje over.

Weet iemand de functie er van?
jun
08
Door MaxN om 22:43
(325 Bekeken / 3 Likes)
2 Reacties
bron

Politie haalt bijna compleet elftal uit Skoda

De politie van het Britse Yorkshire keek vreemd op toen ze op de achterbank van een Skoda vijf volwassenen aantrof. Toen de achterklep openging, kwamen er nog eens twee inzittenden uit, inclusief bagage. Uiteindelijk bleek de auto negen inzittenden te tellen.

“We verwachten altijd het onverwachte”, zegt de politie van North Yorkshire. Maar niemand had dit kunnen bedenken toen een Skoda Octavia werd gedwongen te stoppen. Dat gebeurde in het plaatsje Malton in het Engelse graafschap North Yorkshire en de beelden hebben veel weg van een circusact.

De agenten hielden de auto aan omdat de auto licht beschadigd was. Als ze naar binnen kijken, zeggen ze tegen de bestuurder dat hij onmiddellijk uit moet stappen. Dan stapt ook de passagier uit en begint de video. In totaal zijn er negen mensen aan boord.

Maar dat is nog niet alles. Uiteindelijk blijkt dat de auto niet verzekerd is en dat twee autodeuren niet meer geopend kunnen worden. Daarnaast is een van de voorbanden tot op de draad versleten. De agenten besluiten de...