1. Welkom op Skodaforum.nl!

    Het forum voor iedere Skoda liefhebber!

    Je bekijkt het forum nu als gast. Als gast op dit forum kun je veel berichten gewoon lezen, maar je hebt niet de volledig toegang tot alle inhoud. Wil je wel alles kunnen zien, dan zul je je eerst moeten registreren.

    Registratie is gratis en kost je slechts een minuutje!

mrt
04
Schermafbeelding 2019-03-04 om 20.33.06.png
Door Japanese Power om 20:36
(361 Bekeken / 0 Likes)
3 Reacties
De ŠKODA VISION iV is een Crossover-Coupé

Bron: Autoblog

Jawel, we zien een coupé-achtige, aflopende daklijn, de uitgesproken wielkasten en 22-inch lichtmetalen velgen. Is dit de Skoda van de toekomst?

Nee, maar het is wel een goed gelukte conceptcar. Ook Skoda zal vroeg of laat moeten denken aan schone auto’s en zal dat, net zoals bijna elk merk vandaag de dag, doen met een elektrische auto. Helaas kunnen ze nog niet zoals zustermerk SEAT een productieauto presenteren, maar reken maar dat de aandrijflijn in de uiteindelijke elektrische Skoda veel overeenkomsten zal hebben met de el-Born.

Qua specs dus niks enorm verrassends. De basis is het MEB-platform, onder meer bekend van de eerdergenoemde el-Born en ook de Volkswagen I.D.-serie. In de Skoda VISION iV betekent het twee elektromotoren die samen zo’n 225 kw (306 pk) leveren. Eentje op de vooras, eentje op de achteras.

De styling van de concept is gewaagd, maar de Scala en Kamiq weken in weze maar weinig af van de concepts waarmee de hatchback en de SUV werden aangekondigd. Er zal waarschijnlijk...
feb
27
Door brepus13 om 08:02
(1.260 Bekeken / 0 Likes)
32 Reacties
gisteren lek gereden en ondanks dat de band al helemaal plat was heb ik geen melding gehad? Ja de melding kwam toen ik alweer verder reed met mijn reservewiel en pas na 10km ofzo.

Wie kan mij dus technisch uitleggen wat nog het nut is van dit systeem als hij niks meldt bij daadwerkelijk lek rijden??