Autoveiling Nederland veilt De Gouden Koets

Fabia

† In Memoriam
Autoveiling Nederland veilt De Gouden Koets


Afgelopen maandag is bekend geworden dat onze Koningin Beatrix na 33 jaar haar functie neerlegt. Koningin Beatrix zal op 30 april officieel afstand doen van haar troon en haar taken overdragen aan haar zoon, Prins Willem-Alexander.

Autoveiling Nederland heeft na de bekendmaking van de troonswisseling afgelopen week te horen gekregen dat zij als Erkend Register Veilinghuis De Gouden Koets mogen veilen. Het is niet alleen tijd voor een nieuwe generatie, maar ook voor een nieuwe koets.
‘Wij vinden het natuurlijk fantastisch om De Gouden Koets te mogen veilen, uiteraard begrijpen wij als autoliefhebbers dat de 8 pk niet voldoende is voor Koning Willem-Alexander om zich straks te laten vervoeren', zegt Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group, lachend.
Op dinsdag 5 februari zal Autoveiling Nederland De Gouden Koets veilen in de ‘Live Hamerveiling’. Autoveiling Nederland is leading op het gebied van online voertuigremarketing. Jaarlijks worden ruim 30.000 auto’s geïnspecteerd, 15.000 auto’s geveild en 10.000 auto’s verhandeld. De komende jaren wil het bedrijf die posities verder uitbouwen.

RTEmagicC_De_Gouden_Koets_01.jpg

Bron: Autoveiling Nederland
 

joram

Nieuw lid
Wat mij het meeste verbaasd heeft is dat de koets maar 521 euro opgracht heeft. Ondanks dat het niet meer een gangbaar transportmiddel is had ik toch verwacht dat het een groter collectors item zou worden.
 
Bovenaan Onderaan