Superb III Hatchback Style Businessline van Tuulster (Eibach verlaagd)

Tuulster

Forumguru
Er zit een behoorlijk verschil tussen mat en gloss maar ik kan het op de foto moeilijk zien @Octavia32
Het grijs glimt bij die van mij, de matte hebben meer een satijnen look......:pardon:
 

Tuulster

Forumguru
Kom ik er toch net achter dat ik de laatste update van de Columbus blijkbaar nog nooit heb gedownload (ECE 2017)......:tegek:
Nu toch maar even mijn laptop een paar uur aan het stampen gezet. Ben benieuwd.... Haak Leeuwarden, nieuwe stuk A4?? :pardon:

1491494519902-279400185.jpg
 

CDK

Forumguru
@Tuulster, ff een vraagje..., is het in real life niet overduidelijk te zien dat er gezaagd is in de bumper en dat het overduidelijk aftermarket is? Dit omdat ik het zelf ook wil laten doen ben ik daar wat bang voor :)
 

Tuulster

Forumguru
Nee hoor @Corné de Kluijver dit is echt heel netjes gedaan. Mooi in een ronding met gevoel voor precisie gezaagd en netjes geschuurd met een hele fijne korrel. Enige verschil is dat wanneer je van heel dichtbij kijkt de bumper niet naar binnen buigt in de uitsparingen zoals ze OEM meestal wel doen. Maar hé wie gaat er op zijn buik liggen om dat te bekijken.....:pardon:

Deze uitlaat is dan ook gebouwd door een liefhebber en professional! :jaja::D Is dat niet wat je zelf ook altijd zegt; niet bezuinigen maar gaan voor kwaliteit en een liefhebber als installateur :thumbsup:
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK

CDK

Forumguru
Enige verschil is dat wanneer je van heel dichtbij kijkt de bumper niet naar binnen buigt in de uitsparingen zoals ze OEM meestal wel doen. Maar hé wie gaat er op zijn buik liggen om dat te bekijken.....:pardon:
Ja exact dat is waar het in mijn hoofd 'klem' zit :bloos:
Maar zoals je zegt valt dat misschien niet op als je langs loopt of er achter rijd...
Ik ben echt een mierenne#ker hoor ;)
 

Tuulster

Forumguru
Maar het is toch zo dat er voor vrijwel ieder aftermarket uitlaatsysteem in je bumper gezaagd zal moeten worden. Dit is toch al duizenden keren met de meest bijzondere auto's gedaan.......:jaja:

Waar het bij mij in dat geval wringt is dat je helaas ook heel veel mislukte projecten, uitgevoerd door amateurs, rond ziet rijden. Zaak is gewoon dat je naar een gerenommeerde specialist gaat en vantevoren goede afspraken maakt hoe jij het wilt hebben, toch!?
Dan is koud water vrees volgens mij nergens voor nodig @Corné de Kluijver :thumbsup:
 
  • Leuk
Waarderingen: CDK
Bovenaan Onderaan