Tuning octavia combi 1.4 tsi 140 pk

peterrapid

Forumguru
@Spierings je kan goed gelijk hebben hoor, zoals ik zei ik weet dat Heinz voor de supersports zelf de ontwikkeling van de software doet maar voor de normale auto's weet ik het niet en is het heel goed mogelijk dat ze deze gewoon aankopen. Natuurlijk in België is het voor een tuner moeilijk te overleven als hij enkel VAG auto's doet gewoon om het feit dat tuning ten strengste verboden is door de Belgische wetgeving betekent op zichzelf al veel minder klanten voor de tuners en als ze zich dan nog eens gaan beperken naar een merk waarschijnlijk economisch niet leefbaar om zo een bedrijf te hebben. En ik denk eerlijk (en nu krijg ik iedereen op mijn kop :deuk:) dat voor een normale stage 1 tuning het niet echt nodig is om heel gespecialiseerd te moeten zijn in bepaald merk (het kan wel helpen) zolang de bron die de aanpassing van de parameters doet goed is. Nu ga ik vlug nog dit erbij zeggen, in Nederland zijn de gespecialiseerde tuners natuurlijk iets zekerder gewoon omwille van de grotere afzet natuurlijk.
 

Schippersss

Forumguru
Bij Heinz zou ik alleen ketchup kopen.
Want? Weleens bij Heinz geweest? Grootse projecten komen daar vandaan. Porsche, lambos, race cars enz tunen ze daar. Binnenkort gaat een bekende daar heen een wordt zijn Passat r36 naar 900pk gebracht icm one big turbo. Enige die het wilde doen
 
Laatst bewerkt:

Spierings

Forumguru
Denk niet dat het de enigste is die het kan, hooguit de enigste die de uitdaging aan gaat. Zitten namelijk serieus wat kosten aan verbonden...

Is niet een kwestie van alleen een turbo wil je het goed doen... Denk dat er vrij weinig originele onderdekken overblijven.

Maar hebben ze bij Heinz zoiets dan al ooit gedaan? Dat ze precies weten wat ze moeten doen om die 900pk te halen....
 

peterrapid

Forumguru
@allen denk toch dat we soms hier bepaalde bedrijven aangaande tuning verkeerd beoordelen hoor, Heinz tuning vb en we kunnen alle niet merk-gerichte tuners hier aan toe voegen ... Ik wil gewoon maar zeggen iedereen verdient zijn kans en ik denk dat je mensen zoals Heinz, BR-Performance en DIVX bezwaarlijk (omdat ze alles tunen enkel) slechte tuners kunnen noemen... of minderwaardig aan de hier gekende tuners. :lezen:
 

ertromp

Forumguru
Een juiste beoordeling begint bij juiste informatie @peterrapid.
Als ik dit zie op de website van Heinz:

tuning.jpg

Zonder aan te geven of dit middels een standaard chiptuning is en zonder vermelding van koppel dat geeft niet gelijk een betrouwbaar beeld :lezen:
 

CDK

Forumguru
Heinz Tuning is weer vriendjes met TVS en daar hebben ze ook vaker projecten gedaan tussen 800 en 1000 pk met R36 blokken icm DSG en 4 motion :jaja:
 
Bovenaan Onderaan