AutoRAI 2015, 17 tot en met 26 april in Amsterdam RAI

Neptukker

Forumguru
Vandaag geweest. Na tip alhier vlakbij gratis geparkeerd aan de andere kant van de A10 (Buitenveldert). Klokslag tienen binnen.

Wat viel op:

Luxe merken als BMW en Mercedes hadden gewoon de auto's open. Dat wad wel eens anders.

Mazda heeft een mooi modellengamma staan van goede kwaliteit. Jammer dat er een 3 stationwagon ontbreekt. MX-5 in het echt veel fraaier dan op foto's. Toppertje

Tiefus, wat werd het vanaf elven druk! Weekeind + r*kweer = veel volk.

McLaren's ook in het echt niet heel bijzonder.

Lambo Aventendor SV is super.

Volvo XC90 is de mooiste big SUV (als dat zou kunnen).

Peugeot en Kia hadden de mooiste vrouwen op de stand.

Wat is de Superb goed gelukt! Mooi in harmonie van buiten, veel fraaier dan het uitgaande model. interieur is een nette evolutie. Als passagier krijg je niet meer te zien hoe warm het buiten is en hoe laat.

Conclusie: de dag was leuk maar er was te veel volk en weinig nieuws. Dit najaar weer lekker naar de IAA.
 

Neptukker

Forumguru
Oh ja de Honda Civic Type R is ook lekker krankzinnig buitenissig op de goede manier. De Ford Focus RS is op de voorbumper met vrij uitzicht op de radiateur na (steenslaggevoelig?) erg saai en daardoor teleustellend. Wolf in Bambikleren?
 

Blackokkie2

Forumguru
Tja, dat er geen 3 stationwagon is, is nog een erfenis uit het eigendom zijn van Ford verleden, toen mocht er geen 323, 3 station komen vanwege te grote concurrentie voor de Escort/Focus. Daarom is de laatste 323 station ook van de in 1988 geintroduceerde facelift-versie van de in 1985/1986 gelanceerde 323.
 
Bovenaan Onderaan