Rijnders Renswoude

ougie

Forumguru
Ik heb hier onlangs onze Citigo gekocht, weliswaar stond hij te koop bij v.Laar in Rhenen, maar ik heb bij Rijnders in 1977 ooit mijn eerste auto (Datsun 100A) gekocht en ben vrij trouw waar het goede service betreft. Daarom ben ik eerst met Rijnders jr. en sr. in conclaaf gegaan en zijn zij op pad gegaan voor een check en hebben hem gelijk meegenomen. Hij blijft bij hen in onderhoud, weten ze gelijk wat voor vlees ze in de kuip hebben en voor mij is het een garantie dat ik iets goeds koop.
Het bedrijf is Skoda en Subaru dealer maar je kunt er voor alle merken terecht. Zeer vriendelijk personeel die je ten alle tijden, ook even tussendoor, graag behulpzaam zijn. Jan sr. en Jan jr. hebben sinds vorig jaar een gloednieuw pand laten bouwen en wellicht kan ik nog jaren bij hen terecht voor de service.
 

ougie

Forumguru
Ja officiele dealer, met van die mooie grote Skoda borden zijn ze dacht ik niet, vroeger noemde ze dat sub-dealer.
Ze zijn gespecialiseerd in Skoda en ook in Subaru, ook deze laatse zijn ze sub-dealer.
 

Desperado

Forumguru
Dat zit aardig in de richting. Te weinig verkopen, te klein pand, andere grote dealer in de regio. Dan mag je daar subdealer van worden.
 

ougie

Forumguru
Klopt, wat Desperado aangeeft, ik herinner mij een gesprek met sr. dat je dan moet voldoen aan een minimum verkoopaantal.
 

Frank

Forumguru
Veel Audi/VW/skoda dealers zijn moeten stoppen met ofwel skoda, ofwel Audi, hebben afzonderlijke ingangen moeten voorzien per merk, en in het "Audi" deel zelfs andere verlichting en vloerbekleding.
 

Joske

Forumguru
Vw. is groter en meer/hoger glas bij mijn dealer. (Is een vw-Skoda dealer) 8 auto's tegenover 4 skoda's in de showroom.
 

CharlesTucker

Forumguru
Misschien verandert het wel wat. Bij De Waal in Zaltbommel (VW dealer) doen ze tegenwoording aan Skoda onderhoud. De Skoda vlaggen aldaar zijn inmiddels behoorlijk prominent aanwezig, en er staan ook regelmatig nieuwe Skoda's (Yeti's, O3's, CitiGo's) prominent opgesteld op het voorterrein.
 
Bovenaan Onderaan